Turk Hava Yolları Telefon Numarası | +1(802) 209-2600| Musteri servisi

 Türk Hava Yolları'na nasıl ulaşabilirim?

Bir uçuş rezervasyonu yaptıktan sonra, yolcuların havayoluyla bağlantı kurması gerekebilir. Teknik bir sorundan dolayı onay bileti alamama gibi sorunlarınız var. Bekleme listesinde olmanız da mümkün olabilir, ancak bu yolculuk sizin için çok önemlidir ve en kısa zamanda onaya ihtiyacınız vardır. Bu durumlarda müşteri yöneticilerine ulaşılması önerilir. Türk Hava Yolları'na nasıl ulaşabilirim? Endişenizi çözebileceğiniz en iyi modu bulun.

Türk temsilciye telefonla nasıl ulaşabilirim?

Konuşmak için 1 (800) 874-8875 ot +1(802) 209-2600 numaralı irtibat numarasını çevirin. Yardım hattına 24 saat erişilebilir. Ve uygun bir temsilciye ulaşmak için IVR talimatlarını izleyin. Temsilcilerin aramanızı cevaplayabilmesi ve uzun saatler beklemek zorunda kalmamanız için hafta sonları aramak daha iyidir.

Bir telefon görüşmesinin yerine geçen nedir?

Yolcular ilgili bilgiler için sohbet desteğine güvenebilirler. Yardım hattına gün boyunca erişilebilir. Uygulamayı cihazınıza indirmeniz ve aşağıda paylaşılan adımları kontrol etmeniz gerekiyor:

  1. Uygulamayı açın.
  2. Yardım Merkezi'ni seçin.
  3. Artık sohbet simgesini ekranınızın sağ alt kısmında bulabilirsiniz.
  4. Simgeye tıkladıktan sonra endişelerinizi paylaşın.
  5. Sohbet simgesine tıklayın.
  6. Sosyal medya aracılığıyla bağlanın

Bir temsilci ile konuşmak için Twitter ve Facebook gibi çeşitli platformlar kullanılabilir. Havayolu ile iletişime geçmek için aşağıdaki bağlantıyı kontrol edin:

  1. Twitter: https://twitter.com/TurkishAirlines
  2. Facebook: https://www.facebook.com/turkishairlines

Herhangi bir sorun yaşamanız durumunda 6 saat içerisinde uçuşunuz varken Türk Hava Yolları telefon numarasını arayınız. Web sitesini ziyaret et.

Comments

Popular posts from this blog

What is The Cheapest Month to Visit Las Vegas?

How do I contact Southwest Airlines by phone?